Δυνατότητα Αποστολής Εξετάσεων

Οι περισσότερες εξετάσεις που πραγματοποιούνται στο Ιατρείο μας, διατίθενται άμεσα. Εκτυπώνονται σε φίλμ κι ακόμα μπορούν να αποσταλούν ψηφιακά στο Email του εξεταζόμενου και του οδοντιάτρου. Επίσης, όλες οι εξετάσεις μπορούν να εγγραφούν και σε CD. Για τον επιθυμητό τρόπο παραλαβής της ακτινογραφίας μπορείτε να συνεννοηθείτε με τη Γραμματεία των ιατρείων μας.

Οι Οδοντιατρικές Υπολογιστικές Τομογραφίες (CBCT) απαιτούν ειδική επεξεργασία και ανάλυση από την ομάδα μας, συνεπώς δεν παραδίδονται άμεσα μετά τη λήψη τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση κατά την οριστικοποίηση του ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση η εξέταση του ασθενούς είναι έτοιμη το αργότερο την επόμενη μέρα.

Ειδικά για τις Οδοντιατρικές Υπολογιστικές Τομογραφίες (CBCT) μπορεί να γίνει και αποστολή τους με courier στον οδοντίατρό σας. Δεδομένου ότι για την αποστολή-παράδοση απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα, παρακαλούμε όπως συνεννοηθείτε με τη Γραμματεία των ιατρείων μας.

Aκτινοδιαγνωστική Στόματος

Η ομάδα μας εργάζεται για να διασφαλίσει ότι θα λάβετε την καλύτερη ακτινολογική λήψη.

17 χρόνια δίπλα σας
Κοινωνική δικτύωση

Επισκεφτείτε την Ακτινοδιαγνωστική Στόματος στους παρακάτω κοινωνικούς συνδέσμους και συνδεθείτε μαζί μας. Φροντίστε να ακολουθείτε τους λογαριασμούς μας για τακτικές ενημερώσεις!

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.