Χρόνος – Διαδικασία Εξέτασης

 

  • Η πανοραμική και η κεφαλομετρική ακτινογραφία είναι σύντομες εξετάσεις και ο συνολικός χρόνος παραμονής σας στο Ιατρείο δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά και αποτελέσματα παραλαμβάνονται -ή αποστέλλονται ψηφιακά- άμεσα. Δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία από την πλευρά του ασθενούς εκτός από τη αφαίρεση τυχόν μεταλλικών αντικειμένων από το κεφάλι (π.χ. σκουλαρίκια, κολλιέ, τσιμπιδάκια, κινητές προσθετικές εργασίες που βρίσκονται στο στόμα).

 

  • Η οπισθοφατνιακή (τοπική) ακτινογραφία και η πλήρης σειρά οπισθοφατνιακών ακτινογραφιών για όλο το στόμα (full mouth)είναι εξειδικευμένες και λεπτομερείς απεικονίσεις των δοντιών σας και ο χρόνος εξέτασης μπορεί να φθάσει έως και τα 30 λεπτά της ώρας για όλο το στόμα (full mouth). Τα αποτελέσματα όμως τα παραλαμβάνετε άμεσα, είτε σε ψηφιακή είτε σε εκτυπωμένη μορφή.

 

  • Η διαδικασία λήψης τηςΟδοντιατρικής Υπολογιστικής Τομογραφίας CBCT είναι ίδια με αυτή της πανοραμικής ακτινογραφίας και γενικά είναι πολύ απλή, γρήγορη και ευχάριστη, καθώς διαρκεί μόνο 1 λεπτό. Ο συνολικός χρόνος παραμονής στο Ιατρείο δεν ξεπερνά συνολικά τα 10 λεπτά της ώρας και επίσης δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία, πέραν της αφαίρεσης των μεταλλικών αντικειμένων από το κεφάλι του ασθενούς. Σημειώνεται όμως ότι για τη συγκεκριμένη εξέταση τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα παραδοτέα στον ασθενή, αλλά κατόπιν συνεννοήσεως, καθώς χρειαζόμαστε χρόνο για την ανάλυση και επεξεργασία τους .
Aκτινοδιαγνωστική Στόματος

Η ομάδα μας εργάζεται για να διασφαλίσει ότι θα λάβετε την καλύτερη ακτινολογική λήψη.

17 χρόνια δίπλα σας
Κοινωνική δικτύωση

Επισκεφτείτε την Ακτινοδιαγνωστική Στόματος στους παρακάτω κοινωνικούς συνδέσμους και συνδεθείτε μαζί μας. Φροντίστε να ακολουθείτε τους λογαριασμούς μας για τακτικές ενημερώσεις!

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.