ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ

Η Γεωργία είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ακτινολογίας και Ακτινοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και είναι μέλος της ομάδας μας τα τελευταία 10 χρόνια.

Είναι η Υπεύθυνη Τεχνολόγος για όλη τη λειτουργία της Ακτινοδιαγνωστικής και συντονίζει τις ακτινολογικές εξετάσεις από το ιατρείο της Γλυφάδας.

Ξεχωρίζει για την εμπειρία στη λήψη και τη γρήγορη εξυπηρέτηση. Γι’ αυτόν τον λόγο οι περισσότεροι συνεργάτες την ξέρουν πια με το μικρό της όνομα.

Πέρα από τα διαγνωστικά της καθήκοντα, είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση και την επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού, την καλή λειτουργία του εξοπλισμού και την επικοινωνία με τους οδοντιάτρους.

Κατέχει άριστη γνώση χειρισμού όλων των ακτινολογικών μηχανημάτων μας και διαθέτει υψηλή εξειδίκευση στις τεχνικές επεξεργασίας ψηφιακών εικόνων και Οδοντιατρικών τομογραφιών.

Επίσης, έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια διαχείρησης ανθρώπινου δυναμικού (HR) και επικοινωνίας με εξειδίκευση στις ιατρικές υπηρεσίες.

Η καινοτόμος προσέγγισή της και η συνέπεια που επιδεικνύει στη δική σας εξυπηρέτηση, εκφράζουν απόλυτα τη φιλοσοφία των ιατρείων μας.

Aκτινοδιαγνωστική Στόματος

Η ομάδα μας εργάζεται για να διασφαλίσει ότι θα λάβετε την καλύτερη ακτινολογική λήψη.

17 χρόνια δίπλα σας
Κοινωνική δικτύωση

Επισκεφτείτε την Ακτινοδιαγνωστική Στόματος στους παρακάτω κοινωνικούς συνδέσμους και συνδεθείτε μαζί μας. Φροντίστε να ακολουθείτε τους λογαριασμούς μας για τακτικές ενημερώσεις!

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.