ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΓΕΩΡΓΑΚΑ

Απαντούμε στις σύγχρονες διαγνωστικές ανάγκες με τεχνογνωσία και αφοσίωση, συμπληρώνοντας την κλινική εικόνα των περιστατικών σας με την καλύτερη δυνατή απεικόνιση.

Η Τερψιχόρη Γεωργακά είναι κάτοχος πτυχίου από το τμήμα Ακτινολογίας και Ακτινοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και είναι μέλος της Ομάδας μας τα τελευταία 5 χρόνια.

Είναι η υπεύθυνη λειτουργίας του ακτινολογικού μας ιατρείου στην Πλατεία Μαβίλη  και είναι αυτή που διασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή διαγνωστική αξιοπιστία των ακτινογραφικών μας εξετάσεων.

Έχει εξειδικευτεί στην Οδοντιατρική Ακτινολογία και η αγάπη της για το επιστημονικό αντικείμενο σε συνδυασμό με το άοκνο του χαρακτήρα της και με την οξυδέρκεια της είναι η εγγύηση για τη λήψη υψηλής ποιότητας ακτινογραφιών με την τήρηση όλων των αυστηρών επιστημονικών πρωτοκόλλων διασφάλισης της ποιότητας και ακτινοπροστασίας.

Θα σας εξυπηρετήσει με ένα ζεστό χαμόγελο και θα απαντήσει με σαφήνεια και ακρίβεια σε κάθε σας ερώτηση!

Aκτινοδιαγνωστική Στόματος

Η ομάδα μας εργάζεται για να διασφαλίσει ότι θα λάβετε την καλύτερη ακτινολογική λήψη.

17 χρόνια δίπλα σας
Κοινωνική δικτύωση

Επισκεφτείτε την Ακτινοδιαγνωστική Στόματος στους παρακάτω κοινωνικούς συνδέσμους και συνδεθείτε μαζί μας. Φροντίστε να ακολουθείτε τους λογαριασμούς μας για τακτικές ενημερώσεις!

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.