Ραντεβού μέσα από την ιστοσελίδα μας

Βρίσκουμε νέους τρόπους για να σας διευκολύνουμε και να κάνουμε την εξυπηρέτησή σας πιο άμεση. Στην αρχή της ιστοσελίδας μας θα βρείτε τη φόρμα των ηλεκτρονικών ραντεβού, έτσι ώστε να επιλέξετε εσείς την ημέρα και ώρα που θέλετε να πραγματοποιηθεί η εξέτασή σας.

Εάν είστε οδοντίατρος, κλείνοντας online την ακτινολογική εξέταση των ασθενών σας, λαμβάνετε τα αποτελέσματα την επόμενη ημέρα μέσω Email κι έτσι μπορείτε να προγραμματίσετε την ίδια στιγμή το δικό σας νεότερο ραντεβού μαζί τους.

Εάν είστε ασθενής μπορείτε μέσα από την ειδική φόρμα να μπείτε στο site μας και κλείστε άμεσα και online το ραντεβού σας σε οποιοδήποτε από τα 3 ιατρεία μας, την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί!

Σημ: η επιβεβαίωση του ραντεβού γίνεται με σχετική ένδειξη στην οθόνη του υπολογιστή μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Δεν λαμβάνετε Email.

 

Εμείς θα σας έχουμε στείλει ηλεκτρονικά την εξέταση την επόμενη μέρα!

 

Aκτινοδιαγνωστική Στόματος

Η ομάδα μας εργάζεται για να διασφαλίσει ότι θα λάβετε την καλύτερη ακτινολογική λήψη.

17 χρόνια δίπλα σας
Κοινωνική δικτύωση

Επισκεφτείτε την Ακτινοδιαγνωστική Στόματος στους παρακάτω κοινωνικούς συνδέσμους και συνδεθείτε μαζί μας. Φροντίστε να ακολουθείτε τους λογαριασμούς μας για τακτικές ενημερώσεις!

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.