Η Ακτινοδιαγνωστική εγκαινιάζει μία νέα συνεργασία που φέρνει το μέλλον στις οδοντιατρικές υπηρεσίες. Πρόκειται για το digitaldentistry.gr προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες ψηφιακά καθοδηγούμενης οδοντιατρικής.

Έχει ως στόχο να προσφέρει μια σειρά από μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες στον Οδοντίατρο, στον βοηθό Οδοντιάτρου και στους ασθενείς τους.

Σήμερα, η τεχνολογία μας προσφέρει κορυφαίας ποιότητας ψηφιακά αρχεία με αποτέλεσμα την υψηλή ακρίβεια του ψηφιακού σχεδιασμού κάθε περιστατικού.

Η ψηφιακή τεχνολογία εξαλείφει τις αποκλίσεις μέσα από την καθοδηγούμενη τοποθέτηση εμφυτευμάτων, εξοικονομώντας χρόνο και δίνοντας τη δυνατότητα επιτυχούς αντιμετώπισης ακόμα και των πιο απαιτητικών περιστατικών.

Ακαδημία ψηφιακών λύσεων

Η Ακαδημία μας, παρέχει προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τον οδοντιάτρο και τους βοηθούς του. Δίνουμε έμφαση στη χρήση προηγμένης τεχνολογίας και τεχνικών για τον σχεδιασμό και την τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων καθώς και την χρήση της στην αισθητική Οδοντιατρική και Ορθοδοντική.

Τμήμα σχεδίασης & παραγωγής

Το τμήμα αυτό είναι αρμόδιο για τη διάγνωση, αισθητικά/προσθετικά καθοδηγούμενη σχεδίαση, προσομοίωση και κατασκευή/εκτύπωση των οδηγών με σκοπό να υποβοηθά τον χειρουργό. Βασικό αντικείμενο του είναι η παραγωγή χειρουργικών/ορθοδοντικών ναρθήκων καθώς και μεταβατικών/τελικών αποκαταστάσεων.

Σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το σύνολο των υπηρεσιών μας.

Aκτινοδιαγνωστική Στόματος

Η ομάδα μας εργάζεται για να διασφαλίσει ότι θα λάβετε την καλύτερη ακτινολογική λήψη.

17 χρόνια δίπλα σας
Κοινωνική δικτύωση

Επισκεφτείτε την Ακτινοδιαγνωστική Στόματος στους παρακάτω κοινωνικούς συνδέσμους και συνδεθείτε μαζί μας. Φροντίστε να ακολουθείτε τους λογαριασμούς μας για τακτικές ενημερώσεις!

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.