Λήψη Ιατρικού ιστορικού

Η λήψη Ιατρικού ιστορικού είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Γναθοπροσωπικής Ακτινολογίας, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις Οδοντιατρικών αξονικών τομογραφιών (CBCT).

Η λεπτομερής συμπλήρωση του Ιστορικού είναι εξαιρετικά σημαντική για την ορθότερη μελέτη της ακτινογραφίας σας, καθώς μια σειρά από παθολογικές καταστάσεις στη στοματική κοιλότητα σχετίζονται ή επηρεάζονται από τα συστηματικά νοσήματα ή από τα φάρμακα που λαμβάνει ο ασθενής. Μην διστάσετε να αναφέρετε οτιδήποτε αφορά τη γενική σας υγεία, ακόμη και αν θεωρείτε ότι φαινομενικά δεν σχετίζεται με την στοματική σας υγεία.

Και επίσης μην ξεχάσετε να αναφέρετε μια πιθανή ή επιβεβαιωμένη εγκυμοσύνη, ώστε να ληφθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας του εμβρύου.

Όλες οι πληροφορίες που θα μας παρέχετε θα τις διαχειριστούμε με πλήρη εμπιστευτικότητα και ασφάλεια και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την ορθότερη αξιολόγηση των ακτινογραφικών ευρημάτων σας.

Τα ευαίσθητα αυτά προσωπικά δεδομένα σας ανέκαθεν προστατεύονταν από το αυστηρό ιατρικό απόρρητο αλλά και από την ισχύουσα νομοθεσία  περί προσωπικών δεδομένων, οπότε παραμένουν αποκλειστικά εντός του ιατρείου μας και αξιοποιούνται μόνο για ιατρικούς σκοπούς.

Aκτινοδιαγνωστική Στόματος

Η ομάδα μας εργάζεται για να διασφαλίσει ότι θα λάβετε την καλύτερη ακτινολογική λήψη.

17 χρόνια δίπλα σας
Κοινωνική δικτύωση

Επισκεφτείτε την Ακτινοδιαγνωστική Στόματος στους παρακάτω κοινωνικούς συνδέσμους και συνδεθείτε μαζί μας. Φροντίστε να ακολουθείτε τους λογαριασμούς μας για τακτικές ενημερώσεις!

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.