Coming together is a beginning. Keeping together is progress.

Working together is success 

Henry Ford

 

Η ομαδική δουλειά και το συνεργατικό πνεύμα είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για την υψηλή ποιότητα των απεικονιστικών εξετάσεων αλλά και των υπηρεσιών μας γενικότερα απέναντι στους ασθενείς. Η ομάδα μας όμως δεν αποτελείται μόνο από την «ενδεκάδα» που όλοι βλέπετε στα ιατρεία μας, αλλά  και από αυτούς που είναι στα αποδυτήρια και συνδράμουν το έργο μας και τους αξίζει επίσης η αναγνώριση και η επιβράβευση.

Ευχαριστούμε πολύ Μπάμπη, για τις ατελείωτες ιδέες σου, την άριστη διαχείριση και την προσήλωση σου στο κοινό μας όραμα,

Τάσο, για την αδιάκοπη και άψογη λειτουργία των υπολογιστών, του δικτύου και των τεράστιων ηλεκτρονικών αρχείων μας,

Σωτήρη για τη συνεχή και κοπιαστική συντήρηση και αναβάθμιση των προγραμμάτων που μας φτιάχνεις και βελτιώνεις τη δουλειά και τον επαγγελματισμό μας,

Πάνο για την επιμονή σου στην εξωστρέφεια μας μέσα από την σοβαρή και επιστημονική έκθεση μας στα κοινωνικά δίκτυα,

Αλέξανδρε και Άρη για την άριστη οπτικοακουστική κάλυψη που μας προσφέρετε, καθώς μέσα από το φακό σας αποδίδετε άριστα ποιοι είμαστε αλλά και τι κάνουμε για τους ασθενείς μας.

Όλοι εσείς είστε η αφανής ομάδα που αναδεικνύει το έργο των ιατρείων και του προσωπικού μας και κρατάει το ρολόι της Ακτινοδιαγνωστικής καλοκουρδισμένο και αρμονικό. Είστε δικοί μας άνθρωποι και είμαστε υπερήφανοι γιαυτό.

 

Team Ακτινοδιαγνωστική Στόματος

Νίκος Μακρής

Aκτινοδιαγνωστική Στόματος

Η ομάδα μας εργάζεται για να διασφαλίσει ότι θα λάβετε την καλύτερη ακτινολογική λήψη.

17 χρόνια δίπλα σας
Κοινωνική δικτύωση

Επισκεφτείτε την Ακτινοδιαγνωστική Στόματος στους παρακάτω κοινωνικούς συνδέσμους και συνδεθείτε μαζί μας. Φροντίστε να ακολουθείτε τους λογαριασμούς μας για τακτικές ενημερώσεις!

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.