Πρόγραμμα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης στα Οδοντικά Εμφυτεύματα

Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης στα Οδοντικά Εμφυτεύματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΣ για το 2023, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Tufts Βοστώνης Η.Π.Α. και την Γερμανική Εταιρεία Στοματικής Εμφυτευματολογίας (DGOI).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε συναδέλφους που επιθυμούν να ασχοληθούν σοβαρά με την Εμφυτευματολογία και περιλάμβανε ισχυρή θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική και κλινική άσκηση που έλαβαν χώρα σε πολλαπλές εκπαιδευτικές ενότητες από τον Μάρτιο μέχρι τον Νοέμβριο του 2023.

Μεταξύ των ομιλητών και εκπαιδευτών ήταν και ο δικός μας Γναθοπροσωπικός Ακτινολόγος Dr. Νικόλαος Μακρής, ο οποίος συμμετείχε μαζί με καταξιωμένους και πολύ έμπειρους εκπαιδευτές στην ενότητα που αφορούσε το σχέδιο θεραπείας και τη προετοιμασία των κλινικών περιστατικών των εκπαιδευόμενων συναδέλφων Οδοντιάτρων.

 

Aκτινοδιαγνωστική Στόματος

Η ομάδα μας εργάζεται για να διασφαλίσει ότι θα λάβετε την καλύτερη ακτινολογική λήψη.

17 χρόνια δίπλα σας
Κοινωνική δικτύωση

Επισκεφτείτε την Ακτινοδιαγνωστική Στόματος στους παρακάτω κοινωνικούς συνδέσμους και συνδεθείτε μαζί μας. Φροντίστε να ακολουθείτε τους λογαριασμούς μας για τακτικές ενημερώσεις!

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.