7η Επιστημονική Ημερίδα Ο.Σ.Α.

 

Ολοκληρώθηκε με αξιοσημείωτη επιτυχία από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής η 7η Επιστημονική Ημερίδα, με συμμετοχή πολύ έμπειρων και καταξιωμένων ομιλητών που ανέπτυξαν ο καθένας από την σκοπιά του το θέμα

 

Ψηφιακή Οδοντιατρική και χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας στην σύγχρονη οδοντιατρική πρακτική, η δυναμική, οι δυνατότητές της και οι μελλοντικές εξελίξεις.

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 και σε αυτήν συμμετείχε και ο επικεφαλής της ομάδας της Ακτινοδιαγνωστικής Στόματος Γναθοπροσωπικός Ακτινολόγος Dr. Νικόλαος Μακρής.
Ο ομιλία του Κου Μακρή επικεντρώθηκε στην

επιστημονική προσέγγιση της ψηφιακής παρέμβασης στην Οδοντιατρική, και σκοπό είχε την εμπεριστατωμένη ενημέρωση των συναδέλφων Οδοντιάτρων για τις νέες υψηλές απαιτήσεις και τις προϋποθέσεις αξιοποίησης της Γναθοπροσωπικής Ακτινολογίας στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον του Οδοντιατρείου.

Αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα ψηφιακά Ακτινολογικά πρωτόκολλα καθώς και η ανάγκη συνεργασίας των σύγχρονων Οδοντιάτρων με τα εξειδικευμένα Οδοντιατρικά Ακτινολογικά κέντρα, προκειμένου να αξιοποιηθούν στο μέγιστο οι σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές στην Οδοντιατρική πράξη.
Ο Κ. Μακρής ευχαριστεί θερμά τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής και την συντονίστρια της Ημερίδας Επίκουρη Καθηγήτρια Κα Καμποσιώρα για την τιμή που του έγινε να συμμετέχει στην ημερίδα.
Η Ακτινοδιαγνωστική Στόματος και ο ίδιος υπόσχονται οτι θα είναι πάντα ένθερμοι υποστηρικτές και αρωγοί στις επιστημονικές δράσεις του Συλλόγου.

Aκτινοδιαγνωστική Στόματος

Η ομάδα μας εργάζεται για να διασφαλίσει ότι θα λάβετε την καλύτερη ακτινολογική λήψη.

17 χρόνια δίπλα σας
Κοινωνική δικτύωση

Επισκεφτείτε την Ακτινοδιαγνωστική Στόματος στους παρακάτω κοινωνικούς συνδέσμους και συνδεθείτε μαζί μας. Φροντίστε να ακολουθείτε τους λογαριασμούς μας για τακτικές ενημερώσεις!

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.

Copyright 2023 by 4words. All rights reserved.